MSTeamsSWE

Ignite The Tour kommer till Sverige

Missade du Ignite-konferensen i Orlando, Florida som var nyss, eller vill du helt enkelt ha mer? Då har du chansen när Ignite nu ger sig ut på turné! 17 städer runt om i världen kommer få besök under december till maj, och där stoppet i Stockholm i slutet på april känns som en given höjdpunkt.

Ni som kanske minns från i våras, då hade Microsoft en liknande tillställning som de kallade för Microsoft Tech Summit. Det var också en turnerande konferens som hölls i Stockholm Waterfront Congress Center den gången. Jag minns det väldigt väl för det var där och då som denna blogg hade sin stora officiella lansering inofficiellt. Genom en riktad och väl genomförd gerillamarknadsföring inne på konferensen, helt osanktionerat, fick MSTeamsSWE sina första statistiskt säkerställda besöksrekord. ?

Min gissning är att Tech Summit nu bytt namn och lokal och kommer tillbaka som Ignite The Tour till Stockholmsmässan, och min magkänsla säger mig att detta kommer bli riktigt bra. Dessutom gratis entré.

Hoppas vi ses där om inte förr! Varför inte på TechDays på Kistamässan nu den 24-25 oktober redan? Där kommer jag hålla en dragning om hur man går från Skype till Teams, alltså hur man gör en snygg Skypexit. ? https://tdswe.se/events/ga-fran-skype-till-teams-utan-att-falla-krokben-for-dig-sjalv-eller-verksamheten/

 

Mer info om Ignite The Tour: https://www.microsoft.com/en-us/ignite-the-tour/

 

Mårten Hellebro

Mårten Hellebro

Ett hängivet Teams och Skype for Business-fan. Microsoft MVP. Arbetar till vardags som lösningsarkitekt inom Microsoft Teams och Skype for Business på CloudWay som specialiserar sig på migreringar, adoption, säkerhet, regelefterlevnad och allt annat som har med produktivitet och säkerhet i Office 365 att göra.

Skriv en kommentar

Mårten Hellebro, Microsoft MVP Office Apps & Services. Jobbar som Senior Cloud Architect på CloudWay och har många års erfarenhet av Lync, Skype , Teams och Office 365.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och tipsen direkt till din inbox.

Invalid email address
Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.