MSTeamsSWE

Ignite The Tour Stockholm närmar sig

Den 24 till 25 april kommer Microsofts turnerande IT-konferens ”Microsoft Ignite | The Tour” till Sverige och Stockholmsmässan. Det är det enda stoppet i norden och det är ett utmärkt tillfälle att få höra de senaste nyheterna inom områden som Azure, Microsoft 365 med flera, och inte minst Microsoft Teams.

Förutom Microsoft-personal från de olika produktteamen som på plats visar och berättar om det som ligger dem närmast om hjärtat kommer det även vara lokala profiler som håller presentationer. Räkna med att se många svenska (och några nordiska) MVP:er dela med sig av egna erfarenheter och kunskaper, både i s.k. breakout sessions på scen men också finnas på plats och svara på frågor och funderingar som kan finnas. Det kommer också vara en utställardel där jag rekommenderar att ni tar ett par varv och kollar in de utställare som verkar intressanta. Många gånger har jag själv fått en aha-upplevelse genom att prata med utställare som jag innan trodde jag hade full koll på.

Intresset är stort och nyligen utökades eventets kapacitet så att fler besökare ska få möjlighet att vara med.

Så, missa för allt i världen inte detta tillfälle att lära dig mer om det senaste, träffa likasinnade och knyta nya kontakter. Och allt är gratis.

Har du inte anmält dig än, gör det, för antalet platser är begränsade: https://www.microsoft.com/sv-se/ignite-the-tour/stockholm

Undertecknad kommer vara på plats, hoppas vi ses där!

 

Mårten Hellebro

Mårten Hellebro

Ett hängivet Teams och Skype for Business-fan. Microsoft MVP. Arbetar till vardags som lösningsarkitekt inom Microsoft Teams och Skype for Business på CloudWay som specialiserar sig på migreringar, adoption, säkerhet, regelefterlevnad och allt annat som har med produktivitet och säkerhet i Office 365 att göra.

Skriv en kommentar

Mårten Hellebro, Microsoft MVP Office Apps & Services. Jobbar som Senior Cloud Architect på CloudWay och har många års erfarenhet av Lync, Skype , Teams och Office 365.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och tipsen direkt till din inbox.

Invalid email address
Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.