MSTeamsSWE

Missa inga Teams-nyheter i sommar

Koppla av utan att koppla bort

Nu kan du koppla av i sommar vare sig du ligger och latar dig i hängmattan, jäktar runt på en massa sommarmåsten eller tröttnat på tjatiga ungar som inte har ”nååååååågonting att göra”. Med vårt nyhetsbrev missar du inga Microsoft Teams-nyheter i sommar.

Anmäld dig till vårt nyhetsbrev så får du bekvämt de viktigaste nyheterna direkt till din inbox, för dig att läsa när det passar dig, oavsett vilket semester-mode du befinner dig i.

Gör så här:

  • Fyll i namn och epost-adress här till höger, eller längst ned på sidan om du är på mobilen
  • Bekräfta epost-adressen genom att följa instruktionerna som skickas till dig, ser du inget mejl så kolla bland skräpposten/övrigt
  • Viktigt! Bekräfta att du är en människa genom att bocka i rutan ”Jag är inte en robot”. Att robotarna kommer ta över våra jobb och liv i framtiden är oundvikligt, men tydligen är inte robotarna smartare än att de kan klicka i en ruta, än, så vi ska inte bjuda in dem i onödan ? ?
  • Luta dig tillbaka och få Teams-nyheterna serverade

Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Trevlig sommar önskar vi på MSTeamsSWE!

 

Mårten Hellebro

Mårten Hellebro

Ett hängivet Teams och Skype for Business-fan. Microsoft MVP. Arbetar till vardags som lösningsarkitekt inom Microsoft Teams och Skype for Business på CloudWay som specialiserar sig på migreringar, adoption, säkerhet, regelefterlevnad och allt annat som har med produktivitet och säkerhet i Office 365 att göra.

Skriv en kommentar

Mårten Hellebro, Microsoft MVP Office Apps & Services. Jobbar som Senior Cloud Architect på CloudWay och har många års erfarenhet av Lync, Skype , Teams och Office 365.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och tipsen direkt till din inbox.

Invalid email address
Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.