MSTeamsSWE

Teamspodden är här

Ja hopp, då har man blivit med pod, alltså en podcast. Det trodde jag aldrig. Men när min kompis Linus frågade om jag ville vara med så var det bara att köra. Linus Cansby som driver bloggen www.lync.se och tillsammans med mig försöker styra SUCK-klubben, han tyckte visst att det kunde vara en bra idé, så nu är det sagt och gjort.

Teamspodden kändes som ett passande namn då vi mestadels tänkte prata om saker som på ett eller annat sätt har med Microsoft Teams att göra. Men såklart också andra saker som har med det att göra, och då inte bara teknik. Vi kör på svenska och försöker lägga fokuset på det som är mest intressant för den nordiska marknaden. Formatet med pod kan vara ett bra sätt tänkte vi att ta till sig nyheter, tips och trick, och kan också vara ett skönt, och kanske för vissa ett nödvändigt alternativ till bloggar och Twitter.

Första avsnittet är redan ute och finns att lyssna på

Teamspodden finns på www.teamspodden.se eller där poddar finns, så som tex. Spotify och Itunes med flera.

Tanken är att vi kör ett avsnitt lite när det passar och det finns tillräckligt att prata om. Och ni som hänger med en smula i Teams-svängen vet ju att det kommer nyheter mest hela tiden, så det kommer garanterat finnas saker att prata om. ?

Vill ni komma i kontakt med oss för frågor, synpunkter, förslag på innehåll eller annat når ni oss bäst via Twitter: @MartenHellebro eller @LCansby eller via mail till hej(@)teamspodden.se.

Trevlig lyssning på Teamspodden!

Mårten Hellebro

Mårten Hellebro

Ett hängivet Teams och Skype for Business-fan. Microsoft MVP. Arbetar till vardags som lösningsarkitekt inom Microsoft Teams och Skype for Business på CloudWay som specialiserar sig på migreringar, adoption, säkerhet, regelefterlevnad och allt annat som har med produktivitet och säkerhet i Office 365 att göra.

Skriv en kommentar

Mårten Hellebro, Microsoft MVP Office Apps & Services. Jobbar som Senior Cloud Architect på CloudWay och har många års erfarenhet av Lync, Skype , Teams och Office 365.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och tipsen direkt till din inbox.

Invalid email address
Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.