MSTeamsSWE

CloudWay nästa!

Det är med stor entusiasm som jag får dela med er att jag nu tar nästa kliv i karriären. Från och med i dag är jag Senior Cloud Architect i CloudWay och gör fem andra MVP:er sällskap.

Det är med stor entusiasm som jag får dela med er att jag nu tar nästa kliv i karriären. Från och med i dag är jag Senior Cloud Architect i CloudWay och gör fem andra MVP:er sällskap.

CloudWay

CloudWay grundades i Norge av MVP Ståle Hansen i december 2016 och har därefter utvecklats på ett imponerande sätt. I dag är vi 6 st anställda, alla MVP:er varav fyra stycken är precis som jag fokuserade på Microsoft Teams och Skype for Business, och två stycken är MVP:er inom Enterprise Mobility. Det ger oss en unik möjlighet att skräddarsy lösningar baserade på Office 365 där både säkerheten och produktiviteten kommer i första rummet, vi kallar det för ”Secure Productivity”.

Välmeriterat team

Det känns otroligt spännande att få ingå i detta välmeriterade team och det är otroligt spännande att efter semestern se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Då jag är först ut i Sverige kommer jag, förutom att jobba med befintliga uppdrag och kunder i Norge även ta mig an svenska kunder och uppdrag. Jag ser också mycket framemot spännande samarbeten och partnerskap, både i Sverige men också internationellt.

Jag lämnar Cellip efter 5 spännande år där det varit fullt fokus på telefoni i Skype for Business och senaste 1,5 åren i Microsoft Teams. Jag har lärt mig jättemycket av fantastiska kolleger och värdefulla kontakter. Men nu är det rätt tid att släppa lite på telefonifokuset för att bredda och utveckla mig mer inom Teams.

Fokus – Adoption

Jag kommer fokusera mycket på hur man kommer igång, hur man migrerar från Skype for Business och hur man får ut det mesta möjliga från Microsoft Teams. Och då både som användare men framförallt utifrån ett administrativt- och regelefterlevnadsperspektiv, det som på engelska brukar kallas för – Adoption.

Samtidigt kommer jag såklart fortsätta med bloggen msteamsswe.se, Teamspodden teamspodden.se, Svenska UC-klubben suck.nu och att vara talare på olika event, bland annat TechDays Sverige i höst.

Först semester, sen…

Till dess önskar jag alla en skön och avkopplande sommar så ses vi i augusti och sparkar igång en spännande andra halvlek av 2019, men då med mig i ett nytt lag alltså.

Mårten Hellebro

Mårten Hellebro

Ett hängivet Teams och Skype for Business-fan. Microsoft MVP. Arbetar till vardags som lösningsarkitekt inom Microsoft Teams och Skype for Business på CloudWay som specialiserar sig på migreringar, adoption, säkerhet, regelefterlevnad och allt annat som har med produktivitet och säkerhet i Office 365 att göra.

Skriv en kommentar

Mårten Hellebro, Microsoft MVP Office Apps & Services. Jobbar som Senior Cloud Architect på CloudWay och har många års erfarenhet av Lync, Skype , Teams och Office 365.

Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och tipsen direkt till din inbox.

Invalid email address
Vi lovar att inte skicka något spam eller reklam och du kan avsluta prenumerationen när som helst.